Shqipëria në vitet e para pas çlirimit, shikoni këto fotografi të rralla

Koleksioni Wilfried Fiedler ka shkrepur disa fotografi mjaft domethënëse rreth vitit 1957 gjatë udhëtimit të tij në Shqipëri.

1-1

Picture 1 of 11

Flitet për një fond personal fotografik të koleksionistit gjatë harkut kohor nëntor-janar 1956-57 dhe maj-gusht 1957.

Në këtë koleksion, mund të shikojmë Shqipërinë, në vitet e para pas çlirimit.

Shkruar Nga
More from Revista User

Mediat italiane: “Delfinit” të Ramës i ndalohet dalja jashtë Shqipërisë

Gjykata e Krimeve të Rënda në Tirana ka pranuar sot kërkesën e...
Read More