Shtyhet gjykimi i të akuzuarve për terrorizëm në Mal të Zi

Gjykimi i të dyshuarve për tentim të terrorizmit në ditën e zgjedhjeve parlamentare në Mal të Zi më 16 tetor të vitit të kaluar është shtyrë me kërkesë të avokatit Miroje Jovanoviq.

Njëri nga liderët e DF dhe të dyshuarve për tentim të terrorizmit në ditën e zgjedhjeve parlamentare të vitit 2016, Milan Knezheviq, ka bërë të ditur se gjykimi ndaj tij dhe kolegut Andria Mandiq “është proces i montuar politik”.

Lideri i Nova, Andria Mandiq, u tha mediave se procesi në gjykatën supreme i ngjason “procesit të bombave të vitit 1907”.

Shkruar Nga
More from Revista User

Burrat me mjekër më atraktivë për gratë

Për të gjithë burrat që mbajnë mjekër, shkenca ka një lajm fantastik....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.