Shumë vapë në Holandë?! Lokalet vendosin poshtë tavolinave minipishina për të freskuar këmbëtBirra, kafe dhe çfarë të doni ju me këmbët në ujë për t’u freskuar në ditët e nxehta të verës.

Kjo është zgjidhja e një kafeneje në sheshin qendror të Purmerend, në Holandë.

Në “Brasserie 1434” mund të shijoni pijen tuaj dhe të zhysni këmbët në pishinat e vogla, që janë vendosur në ambientet e lokalit.

C_2_fotogallery_3089976_0_imageC_2_fotogallery_3089976_2_imageC_2_fotogallery_3089976_3_imageC_2_fotogallery_3089976_4_imageC_2_fotogallery_3089976_5_image
 

 

loading...
Shkruar Nga
More from Redaksia

Reformë arsimore në Francë: Tani shkolla fillon në moshën 3-vjeçare

    Fëmijët në Francë do të fillojnë shkollën në moshën 3-vjeçare...
Read More