Si është dukur dikur femra e përsosur: Kështu kanë ndryshuar idealet e bukurisë nëpër histori!

femer

Shikoni se çfarë e ka kurorëzuar dikur femrën joshëse dhe si kanë ndryshuar standardet e bukurisë gjatë viteve…

Edhe pse parimet kryesore të estetikës kanë lindur që nga kohët antike, kriteret e bukurisë kanë ndryshuar aq shumë nëpër histori.

Çdo epokë i ka pasur idealet e veta të bukurisë, duke filluar nga civilizimet e vjetra, madje edhe deri në ditët e sotme.

Trupi femëror gjithmonë ka qenë inspirim kryesor si për meshkujt lakmitarë, ashtu edhe për artistët e frymëzuar.

Mbase edhe e popullarizuara, nuk do t’i pëlqente së sotmes, mashkullit modern, mirëpo tani kemi rastin unik të shohim se çfarë e kanë konsideruar të bukur dhe joshëse paraardhësit tanë të afërt, por edhe të largët.

Shkruar Nga
More from Revista User

Ndërtohet skena e ngjarjes, si u masakrua me thikë 22-vjeçari në Tiranë

Një çaj i ftohtë i mbetur përgjysmë është ende mbi tavolinë. Njolla...
Read More