Si është poza e seksit, ashtu edhe karakteri!

Poza e preferuar e seksit nuk zbulon vetëm çfarë jemi në seks, por edhe diçka nga karakteri. Ja çka do të thotë ajo për meshkujt.

Mund të mësoni shumë gjëra për mashkullin kur të shikoni se çfarë veture ka, me çka merret apo çfarë këpucësh ka mbathur, mirëpo nëse dëshironi të shikoni më shumë në trurin e tij, më mirë do ta vlerësoni nga poza e tij e preferuar e seksit.

Misionare

Tipit të këtillë definitivisht i mungon kreativiteti. Kulmi i romantikës për të është të ndez qiririn gjatë darkës. Gjithmonë ka të njëjtën frizurë të cilën me siguri nuk do ta ndryshojë deri në fund të jetës. Prej bisedave “të pista” di vetëm t’ju pyet “A të pëlqen kështu?”

Nga prapa

Me siguri dëshironi të dukeni si yll pornografie, ndërkaq në kërkimin historik të internetit do të gjeni fjalën “prapanica” në 30 variante. Me siguri është adhurues i emisioneve mbi kafshët.

Në këmbë

Ai me siguri është ndonjë matematikan i NASA-s, i cili ka njohuri të mëdha nga gjeometria dhe trigonometria. Nga fjalët e “pista” më të preferuarat i janë “Ashtu e dashur, ngrije tani këmbën e majtë”.

Poza 69

Ai është tip i cili dëshiron të bëjë shumë gjëra njëkohësisht dhe mendon që është shumë i aftë. Me siguri shkon në WC me laptop në prehër.

Kauboj

Ose ka të lënduar shpinën ose është ndonjë dembel. Urren të bëjë çfarëdo qoftë dhe me siguri do të presë që t’ia çoni kafjallin në shtrat. Nga bisedat “e pista” më të preferuarat i janë “Ashtu, ashtu vepro, do të të tregoj kur të jem gati”.

Shkruar Nga
More from Revista User

Arrestohet grupi i trafikantëve me 4 shqiptarë dhe 7 grekë

Policia ka arrestuar grupin e trafikantëve që përbëhej nga 7 grekë dhe...
Read More