Situatë e rënduar në Kashar, disa biznese të mëdha në rrezik

Në zonën e qafë-Kasharit është përkeqësuar gjendja për shkak të reshjeve të shumta të shiut që nuk kanë pushuar për asnjë moment ditën e sotme.

Niveli i ujit ka kaluar mbi trafik-ndarëset duke rrezikuar banesa si dhe duke e bërë shumë të vështirë kalimin e automjeteve në këto akse.

Ushtria ndodhet në të gjitha akset e mëdha rrugore për të lejuar evakuimin e njerëzve dhe tejkalimin e vështirësive që hasin drejtuesit e automjeteve në këtë aks që aktualisht është i papërshkrueshëm.

Shkruar Nga
More from Revista User

Bashkëshorjta e Dr. Florit prek zemrat e të gjithëve

Bashkëshortja e këngëtarit të ndjerë Dr. Flori, është kthyer mbrapa në kohë...
Read More