Spaçi nuk është më vendi i tmerrit…

Spaçi nuk është më vetëm simbol i izolimit dhe mungesës së shpresës.

Kryeministri Edi Rama ka shkruar në facebook për Fabrikën e re të Pasurimit të Bakrit në Spaç.

Sipas tij, aty do të punësohen rreth 300 persona, ndërsa teknologjia do të jetë bashkëkohore.

“Mirëmëngjes dhe ju uroj një ditë të mbarë me këto pamje të Fabrikës së re të Pasurimit të Bakrit në Spaç, ku përveç 300 të punësuarve të rinj, investimet e fazës së parë prej 11 milionë dollarësh në teknologji bashkëkohore që mbron mjedisin, pritet të kenë një impakt ekonomik rreth 6 milionë dollarë në vit për gjithë zonën e Mirditës”, shkruan Rama.

Shkruar Nga
More from Enton Palushi

Joseph Roth: Pse shqiptarët “e jashtëm” izolohen me vetëdëshirë

Një kartolinë letrare me shkrimtarin dhe gazetarin e njohur austriak Joseph Roth,...
Read More