Stormy Daniels mund Melania Trump, pornostari do të jetë në kopertinën e ‘Vogue’ të tetoritloading...
Shkruar Nga
More from Redaksia

Kur 4 prej femrave më të pasura të Tiranës bëhen bashkë në një foto…

    Ato janë trashëgimtaret e Top Medias dhe njëkohësisht ndër femrat...
Read More