Studentët protestojnë sot para KryeministrisëStudentë nga fakultete të ndryshme të Tiranës do të protestojnë sot para Kryeministrisë, për të kërkuar përgjysmimin e tarifave të studimit. Sipas të rinjve, tarifat e studimit në fakultetet shtetërore po rriten nga vitit në vit dhe shumë prej familjeve po futen në borxhe për të paguar shkollën e fëmijëve.

Përfaqësues të “Lëvizjes për Universitetin”, të cilët kanë mbledhur firma në çdo fakultet, thonë se në peticionin që studentët do t’i dorëzojnë sot kryeministrit Rama janë tre kërkesa ekonomike që prekin të gjithë studentët.

Kërkesat e studentëve

1.Të përgjysmohen tarifat studimore në të gjitha degët dhe nivelet e studimeve

2.Të hiqet barra financiare për certifikimin e gjuhës së huaj

3.Të hiqet pagesa dyfish e krediteve për provimet e mbartura

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Mbyllen 15.000 vende pune në Katalonia

Muajin e kaluar në Kataloni janë mbyllur 15 mijë vende pune, si...
Read More