Tipari që i bën gratë shefe më të mira se burrat

femra

Sipas një raporti të vitit 2015 që bazohet në mbi 40 vjet hulumtimi thotë se gratë janë më të mira se burrat, sa i përket angazhimit.

Studimi analizoi përgjigjiet nga 27 milionë punëtorë, dhe arriti në përfundim që shefet femra performojnë më mirë se shefat burra kur vjen puna që të inkurajohen punëtorët për t’u angazhuar, shkruan The Independent.

Punëtorët, menaxherët e të cilëve ishin gra, ishin më të prirur që të përgjigjen me “po” në këto deklarata:

-Është gjithmonë dikush në punë që e inkurajon zhvillimin tim

-Në gjashtë muajt e fundit, dikush më ka folur mua për progresin tim.

-Në shtatë vjetët e fundit, kam pranuar lëvdata dhe mirënjohje për kryerjen mirë të punës.

Sipas këtij raporti, janë pikërisht menaxheret femra që i eklipsojnë ata meshkuj duke i vënë pritshmëritë bazike të punëtorëve të tyre, duke ndërtuar lidhje me vartësit e tyre, duke inkurajuar një ambient pozitiv të ekipit, dhe duke iu siguruar punëtorëve raste për t’u zhvilluar brenda karrierave të tyre.

Shkruar Nga
More from Revista User

Berisha publikon thirrjen nga Fushë Kruja: Lumi po vërshon drejt shtëpive, të mbyllen portat e Bovillës

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka publikuar para pak minutash, thirrjen për ndihmë të...
Read More