Tirana Bank hap degën e re në Tiranë

 
 

Tirana Bank ka kënaqësinë të njoftojë klientelën për hapjen e degës së re në Tiranë, e cila do të zëvendësojë degën ekzistuese në zonën e Tiranës së Re, duke ofruar një ambjent të ri që përmbush të gjitha standardet bashkëkohore.

Me hapjen e kësaj dege Tirana Bank rikonfirmon edhe një herë angazhimin e saj në drejtim të modernizimit të infrastrukturës të Rrjetit të Degëve, për një shërbim sa më cilësor ndaj klientëve.

Kjo degë e cila ndodhet tanimë në zonën e re dhe tepër moderne të zhvilluar të Tiranës, pranë ish Parkut të autobusave, do të ofrojë për klientët, biznese dhe individë, të gjitha produktet bankare dhe shërbime si: Depozita, Kredi, Këmbime Valutore, Karta Debiti dhe Krediti Visa, Pagesa lokale dhe ndërkombëtare, 24 orë ATM, etj.

Tirana Bank aktualisht numëron 39 degë anembanë Shqipërisë.

Shkruar Nga
More from Redaksia

30-vjeçarët e Shqipërisë, me nivelin më të ulët arsimor në krahasim me rajonin

  Shqipëria ka numrin më të ulët të të shkolluarve me arsim...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤