Trump ‘refuzon’ Time, revista përgënjeshtron

Revista Time ka hedhur poshtë versionin e presidentit amerikan Donald Trump, sipas të cilit ai refuzoi kërkesën për një intervistë dhe foto në prag të edicionit të pritshëm ku edhe do të shpallet personi i vitit.

Trump në një postim në Twitter, kishte bërë të ditur se Time i kishte telefonuar duke i thënë se ndoshta ai do të shpallej personi i vitit. Por, më pas, Time tha se presidenti nuk ishte korrekt për çka kish thënë.
Trump i është akorduar ky titull vitin e kaluar. Më herët, ai në mënyrë të rreme kishte pretenduar se ishte shfaqur në kopertinat e revistës Time.

Në qershor, Uashington Post zbuloi se në disa nga klubet e golfit të Trump, shfaqej një kopje e rreme e kopertinës së revistës time, me tituj pozitivë dhe foton e Trump.

Kjo e fundit, e ka nisur traditën e shpalljes së personit të vitit në 1927 dhe shfaq në kopertinë personin që për të mirë apo për të keq ka pasur më shumë ndikim në ngjarjet e vitit.

Revista Time tha se nuk do të bëjë komente për përzgjedhjen e saj të këtij viti deri sa edicioni i radhës të dalë në treg dhe se vendimi i saj do të mësohej më 6 dhjetor.

Revista fton lexuesit e saj të votojnë për personin që ata mendojnë se duhet ta mbajë këtë titull, por vendimi përfundimtar i takon botuesve.

Shkruar Nga
More from Revista User

Puthja në ëndërr, çfarë fshihet pas shijes së mirë të natës?

Mund të dëshirosh gjatë gjithë ditës që të puthësh dikë në ëndërr...
Read More