Ushtrime për zvogëlimin e celulitit

Një numër i madh i femrave bën luftë me celulitin, ndërkaq është e njohur që këto “telashe” nuk është edhe aq e thjeshtë t’i heqësh qafe.

Po ju japim një set ushtrimesh të cilat mund t’ju ndihmojnë në luftë kundër celulitit dhe për preventivë kundër formimit të celulitit të ri.

Ushtrimet i prezanton Chris Freytag, bashkëpunëtore e revistës Prevention, të cilat janë plotësim i shkëlqyeshëm i masazhit kundër celulitit.

Lëvizjet janë unike dhe synojnë muskujt në zonat me celulit. Ato fokusohen në tonifikimin dhe forcimin e shtresave të muskujve.

Pavarësisht se çfarë do të vendosni, gjëja më e rëndësishme është që gjatë aktiviteteve të djersitni sa më shumë, sepse në këtë mënyrë i largoni toksinat dhe yndyrat shkrihen.

Shkruar Nga
More from Revista User

Ke parë një person të vdekur në ëndërr? Ja kuptimi që ka

Ëndrrat edhe nëse arrihen të mbahen mend, shumë pak persona nisin të...
Read More