Vendet më të lira për t’i kaluar pushimet në botë‘Hoppa’, para një kohe kishte publikuar vendet më të lira për t’i kaluar pushimet në vende të ndryshme të botës.

Për t’i gjetur këto vendet më të lira, Hoppa e kishte kalkuluar koston mesatare të një personi për çdo vend, duke i përfshirë shpenzimet e udhëtimit, hotelit etj.

Telegrafi i sjell për ju katër vendet më të lira për t’i vizituar, si dhe shpenzimet që kërkohen.

4) Cape Town, Afrikë Jugore [No. 5. Cape Town, South Africa — £66.02 ($93.30)]

Shpenzimet për taksi: 7.40 euro

Shpenzimet e hotelit: 62 euro

Shpenzimet e bukës: 21 euro

Birra: 1.50 euro

Një shishe verë: 4.80 euro

3) Bankok, Tajlandë [No. 3. Bangkok, Thailand — £61.44 ($86.82)]

Shpenzimet për taksi: 2 euro

Shpenzimet e hotelit: 46 euro

Shpenzimet e bukës: 19 euro

Birra: 2.50 euro

Një shishe verë: 14 euro

2) Tenerife, Spanjë [No. 2. Tenerife, Spain — £58.68 ($82.92)]

Shpenzimet për taksi: 3.62 euro

Shpenzimet e hotelit: 49.08 euro

Shpenzimet e bukës: 31 euro

Birra: 2 euro

Një shishe verë: 4.5 euro

1) Budapest, Hungari [No. 1. Budapest, Hungary — £40.34 ($57.01)]

Shpenzimet për taksi: 5.78 euro

Shpenzimet e hotelit: 28.90 euro

Shpenzimet e bukës: 25 euro

Birra: 2 euro

Një shishe verë: 4.7 euro

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Sa orë gjumë duhet të flini sipas shenjës së horoskopit

Kur vjen fjala te gjumi, duket se të gjithë kemi nevojë të...
Read More