Vendosen stolat e rinj përgjatë lumit të Lanës

Përgjatë lumit të Lanës, ka filluar vendosja e stolave të rinj duke u ardhur në ndihmë të gjithë grupmoshave.

stola 1

Picture 1 of 3

Ndërmarrja e Punëtorëve të Qytetit të Tiranës, ka nisur punën për riparimin e stolave të dëmtuar si dhe vendosjen e atyre të rinj në vendet e pushimit për kalimtarët.

Siç mund të shihni edhe nga këto foto, fillimisht specialistët e DPN 2 kanë vendosur stola të kuq e të verdhë përgjatë lumit të Lanës, duke nisur nga shkolla “Ismail Qemali”, deri te Katedralja.

Ndërkohë Bashkia ka vijuar punën përgjatë lumit të Lanës për mbjelljet e reja si dhe për pastrimin e shtratit nga mbetjet.

Shkruar Nga
More from Revista User

Pajisja që imiton puthjen reale edhe pse në distancë

Lidhjet me distancë të largët janë të vështira, dhe jo vetëm për...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.