Vërshimi drejt plazheve, radhë kilometrike në segmentin rrugor Levan-Fier

Temperaturat e larta të ditëve të fundit kanë bërë që qytetarët të rendin drejt brigjeve të detit për të “shuar” të nxehtin e ditës.

Largimi nga qëndrat e banuara drejt brigjeve të detit si dhe kthimi prej tyre ka bërë që në segmentin rrugor Levan-Fier radha e automjeteve të shkojë kilometrike.

Edhe pse policia vendore ka marrë masat me grupe patrullash përsëri fluksi i automjeteve në një orar sidomos në kthim, krijon fluksin e automjeteve në këtë segment rrugor, nga dalja e autostradës Vlorë-Levan deri në hyrje të Fierit.

Përfundimi i by-passit Levan-Mbrostar që duhet të kishte përfunduar prej më shumë se një viti do të ishte një zgjidhje e cila do të zbrazte këtë fluks automjetesh në kohë vere dhe kohë piku.

Shkruar Nga
More from Revista User

Macron do të ishte presidenti më i ri i Francës, pas Napoelon Bonapartës

Nëse fiton në zgjedhjet presidenciale në Francë, kandidati i pavarur centrist, 39...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.