Vetëm 15 minuta ushtrime të këtilla forcojnë vithet tuaja sa një orë stërvitjejePër vetëm 15 minuta ushtrime të këtilla do të arrini efektin sikur të kishit ushtruar një orë të plotë

Në këtë video është treguar hollësisht e tërë stërvitja, si edhe kohëzgjatja e pauzës.

Nëse ju është tepër e vështirë hera e parë, bëni ushtrime sa të mundeni derisa të arrini forcën e nevojshme dhe kondicionin.

Është me rëndësi që t’u përmbaheni udhëzimeve.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

I ftohti dhe ndikimi në shëndet, a i dinit këto sekrete?

I ftohti dhe temperaturat e ulëta ndihmojnë trupin tonë dhe i bëjnë...
Read More