Vetëm pesë pompa në ditë mjaftojnë që shtatë ditë të jeni si i skaliturKeni menduar që i bëni drejt pompat? Atëherë duhet të pyesni përse ju duhet aq shumë kohë që t’i forcoheni dhe trupi t’ju bëhet i përsosur.

Nëse nuk i bëni ushtrimet siç duhet, atëherë nuk do të arrini rezultatet e dëshiruara.

Shikoni udhëzimin për atë se si bëhen drejt pompat, aplikoni këshillat dhe do të keni dukje të përsosur.

Ushtrimi në shtëpi do t’ju kursejë kohë dhe para, por ekziston rreziku që të mos i bëni drejt ushtrimet për forcimin e muskujve.

Kjo mund të ndikojë shumë keq. Jo vetëm që ju duhet më shumë përpjekje dhe kohë që në këtë mënyrë të formësoni trupin tuaj, por ekziston rreziku edhe që të lëndoheni.

Prandaj është e domosdoshme që dini cila pozitë e trupit është e drejtë për ushtrimin e caktuar.

Këtë herë ju kemi ndihmuar me pompat, për shtatë ditë me siguri do të jeni të kënaqur me rezultatet.

loading...
Shkruar Nga
More from Revista User

Bashkoni pëllëmbët dhe zbuloni këtë detaj të vogël interesant

Duart e një personi mund të tregojnë diçka interesante rreth asaj se...
Read More