Video: Objekti misterioz tek Stacioni Hapësinor Ndërkombëtar çmend rrjetinNjë objekt misterioz, i filmuar pranë Stacionit Hapësinor Ndërkombëtar ka çmendur rrjetin.

Disa ekspertë mendojnë se objekti me formën e një predhe, mund të jetë një armë sekrete orbitale.

Të tjerë thonë se mund të jetë UFO.

Pamjet janë transmetuar nga vetë Stacioni Hapësinor Ndërkombëtar.

Disa ekspertë thonë se një armë e tillë mund të kërkojë bashkëpunimin e Rusisë dhe SHBA-së.

“Ndoshta është një armë kinetike jobërthamore, e bazuar tek atmosfera,” shkruan dikush.

Të tjerë thonë se predha duket sikur po i drejtohet Tokës.

loading...
Shkruar Nga
More from revista mapo

Loja për Balilin, apo për presidentin, koalicionin dhe kryeministrin e ri

Nga Arion Sulo Lëvizja e Kryetarit të Kuvendit për të mbledhur Këshillin...
Read More