Vigemark: BE do të ketë rol edhe më të rëndësishëm

auto_flag-yellow-low1490442614

Shefi i delegacionit të BE-së dhe përfaqësuesi special i BE-së në Bosnjë dhe Hercegovinë, Lars Gunar Vigemark ka porositur se BE-ja angazhohet për një zhvillim të qëndrueshëm, shoqëri inkluzive dhe luftë kundër të gjitha pabarazive në arsimim, demokraci dhe të drejtat e njeriut.

“Për BE-në kjo nuk është aktivitet humanitar: kjo është po ashtu investim i mençur në sigurinë vetanake dhe prosperitet”, tha Vigemark në tekstin autorial për “Nezavisne novine” të Banja Llukës, me rastin e shënimit të 60-vjetorit të ekzistimit të Unionit.e

Shkruar Nga
More from Revista User

“Bunk’Art 1” dhe “Bunk’Art 2″ nga sot do të jenë të hapur për të gjithë vizitorët

Muzeu kushtuar viktimave që vuajtën terrorin komunist, “Bunk’Art 1” dhe “Bunk’Art 2”,...
Read More