Xi-Trump: Çështja nukleare të zgjidhet me mjete paqësore

Kina është e fokusuar në zgjidhjen e çështjes nukleare të Gadishullit Korean përmes rrugës së bisedimeve dhe mjeteve paqësore, ka porositur presidenti kinez Xi Jinping homologun e tij amerikan Donald Trump.

Xi Jingping gjatë bisedës telefonike theksoi se Kina i jep rëndësi të madhe vizitës së ardhshme të Trump në këtë vend më vonë gjatë këtij viti.

Shkruar Nga
More from Revista User

Çfarë po pretendon të bëjë Trump për murin me Meksikën?

Trump do të vendosë panele diellore Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump u...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.