Zbardhet vendimi i Markut: Ja drejtuesit e prokurorive në rrethe që largohen sot

Zbardhet vendimi i Kryeprokurores lidhur me largimet e Drejtuesve të prokurorive në rrethe.

Prej datës 9 janar 2018

Ne prokurorine e Elbasanit

Iken Dritan Gina, drejtuesi i komanduar i prokurorisë së rrethit gjyqësor Elbasan i ndërpritet komandimi dhe kthehet si prokuror në Prokurorinë ku ishte emëruar.

Vihet Drejtues i përkohshëm i prokurorisë së rrethit gjyqësor Elbasan cakton prokurori Ardian Nezha

Ne prokurorine e Fierit

Iken Pali Deçolli drejtues i komanduar i prokurorisë së rrethit gjyqësor Fier i ndërpritet komandimi dhe kthehet si prokuror në Prokurorinë ku ishte emëruar.

Vihet drejtues i përkohshëm i prokurorisë së rrethit gjyqësor Fier caktohet prokurori Fatmir Lushi

Ne prokurorine e Kukesit

Iken Artur Ismailukaj, drejtues i komanduar i prokurorisë së rrethit gjyqësor Kukës i ndërpritet komandimi dhe kthehet si prokuror në Prokurorinë ku ishte emëruar.

Vihet drejtues i përkohshëm i prokurorisë së rrethit gjyqësor Kukës caktohet prokurori Alketa Nushi

Shkruar Nga
More from Revista User

Pashkët, Basha në katedralen e Rrëshenit

Kreu i PD-së, Lulzim Basha ka udhëtuar sot drejt Rrëshenit, prej nga...
Read More