Zgjedhjet 2017 – Publikohen listat paraprake të zgjedhësve sipas qendrave të votimit

lista

Në shkollat e kreqytetit që përkojnë me qendrat e votimit janë shpallur listat paraprake të zgjedhësve.

Zyra e gjendjes civile në Ministrinë e Brendshme dhe pushteti vendor në bazë të kodit zgjedhor bëjnë publikimin e tyre në ambjente të dukshme për të orientuar me mire qyetarët për qendrën e votimit më afër vendbanimit të tyre.

Sipas Ministrisë së Brendshme, listat përfundimtare do të shpallen në 8 maj pasi të verifikohen dublime, apo problematikat në këto listat emerore të votuesve.

Sipas kodit zgjedhor, zyra e gjendjes civile nxjerr në format elektronik ekstraktin me përbërësit zgjedhorë të të gjithë shtetasve me të drejtë vote në datën e zgjedhjeve, me përjashtim të shtetasve që kanë mbushur 100 vjeç deri në këtë datë.

Shkruar Nga
More from Revista User

Vritet një grua, zbardhen emrat: Burri e masakroi dhe e la në banesë

Një tjetër krim brenda familjes, trondit opinion publik pas vrasjes së gjyqëtares...
Read More