Zjarr në Bajzë, pa energji dogana e Hanit të Hotit, stakime dhe në Tiranë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka stakuar linjën L30-55/1 Koplik 220 -Vukpalaj për arsye sigurie, pasi ka rënë zjarr në afërsi të Bajzës.

Nga stakimi pa energji janë n/stacioni Koplik, Bajzë, Vukpalaj dhe dogana Hani Hotit, ndërsa për zjarrin në Bajzë kërkohet zjarrfikësja për të vendosur flakët në kontroll.

Ndërsa në Tiranë është stakuar energjia për shkak të investimit për lidhjen unazore të fidrave 333 dhe 334 te N/St Selite 20 kV duke lënë pa energji zonën pranë Kopshtit Zoologjik sot nga ora 10.00 deri ne 11.00.

Shkruar Nga
More from Revista User

Turqia vazhdon ndalimin për gjermanët në bazën Incirlik

Turqia ka thënë se do të vazhdojë ndalimin e vizitave nga politikanët...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.