Zyrtare: Qeveria spanjolle harton planin e mbrojtjes nga një apokalips zombish

zombi

Qeveria spanjolle ka hartuar një plan të detajuar në rast se ndodh një apokalipsi zombish.

Deklarata ishte në përgjigje të një senatori, i cli prej kohësh po e pyeste qeverisë cfarë masash kishte marrë dhe si do ta përballonte shteti spanjoll një gjë të tillë.

Qeveria, e cila duket se kishte studiuar me kujdes çështjen, i paraqiti senatorit një plan të dielën, ku parashikonte mbrojtjen e civilëve dhe administratës.

Qeveria paraqiti planet për një “situatë katastrofike” duke siguruar se do merrte masa nëpërmjet “një sistemi të plotë të procedurave të veçanta dhe protokolleve të parandalimit të emergjencave, në fushën e mbrojtjes civile, që përfshin administratën publike dhe forcat e sigurisë.”

Duke cituar Akademinë Mbretërore, si pikë referimi për përcaktimin e ‘apokalipsit, ” qeveria tha “Madridi do të ishte i pafuqishëm për ta shmangur, por nuk do të thotë se nuk do të bëjmë asgjë.

Shkruar Nga
More from Revista User

Fakte për Hitlerin: Pasioni për gruan hebreike

Jeta personale dhe politike e diktatorit Adolf Hitler, është nga më të...
Read More