Ajola Xoxa, mamaja e lumtur e vogëlushit 3.4 kilogramë… Emri: Do të jetë shqiptar dhe tirons madje…

Shkruar Nga
More from Redaksia

Gabime që përsosen…deri në vdekje

    Një poezi mjafton për dashurinë, po aq sa edhe për...
Read More