Bibliotekat më të bukura në botë…Një libër i publikuar së fundmi sjell përpara syve tanë bibliotekat më të bukura të botës.

“Massimo Listri. The World’s Most Beautiful Libraries” është një koleksion fotosh mahnitëse, me bibliotekat që janë me shumicë evropiane

Nëse edhe ju mendoni njësoj si Jorge Luis Borges, i cili ka thënë se Parajsa është një librari, bëhuni gati për të udhëtuar nga Toka në qiell.

Trinity College Library (Dublin, Irlandë)

 
 
 

Strahovská Knihovna (Pragë, Republika Çeke)

 
 
 

Stiftsbibliothek Admont (Austri)

 
 
 

Stiftsbibliothek Sankt Gallen (St Gallen, Zvicër)

 
 
 

Klosterbibliothek Metten (Gjermani)

 
 
 

Biblioteca Statale Oratoriana dei Girolamini (Napoli, Itali)

 
 
 

Stiftsbibliothek Kremsmünster (Austri)

 
 
 

Biblioteca Apostolica Vaticana (Romë, Itali)

 
loading...
Shkruar Nga
More from Redaksia

Viktor Mërkuri, Liberalizmi dhe Bashkimi Europian

  Idetë e mëdha të filozofisë politike shpesh janë të vështira për...
Read More