Bota

Bota

Europa e ka kriminalizuar humanizmin

Nga Paul Hockenos Gjatë muajve qershor dhe korrik, nëpërmjet një vargu masash, udhëheqësit europianë i fortifikuan kufijtë e Europës përgjatë perimetrit jugor, në një…

Trump falenderon Kim Jong Un

  Presidenti amerikan Donald Trump falenderoi të enjten nëpërmjet një postimi në twitter udhëheqësin e Koresë së Veriut Kim Jong Un, një ditë pas…