Politicus

Politicus

Politucus


Aleancë kundër lajmeve të rreme

Nga Baton Haxhiu Lajmi i rremë po trondit botën. Vende të mëdha, të fuqishme dhe të rëndësishme, frikësohen prej tij. E konsiderojnë mes armiqve…

Film patriotik

Nga Zoran Panoviç I dashur Mustafa, Që ta dish ti, ne këtyre ditëve po merremi edhe me raportin mes artit dhe politikës. Në kuptimin…

Politucus


Aleancë kundër lajmeve të rreme

Nga Baton Haxhiu Lajmi i rremë po trondit botën. Vende të mëdha, të fuqishme dhe të rëndësishme, frikësohen prej tij. E konsiderojnë mes armiqve…

Film patriotik

Nga Zoran Panoviç I dashur Mustafa, Që ta dish ti, ne këtyre ditëve po merremi edhe me raportin mes artit dhe politikës. Në kuptimin…