Dom Gjergj Meta: Nese Europa nuk e pranon Shqipërinë se ka myslimanë, nuk e dua EuropënPas debateve të shumta dhe inisitivave të deshtuara për itnegrimin e shoqërisë në Europë ka ragura në një postim në facbok edhe Dom Gjergj Meta.

Në një reagim të tij në facebook Dom Gjergj Meta ka deklaruar se “nëse është e vërtetë që Europa nuk na pranon, sepse në Shqipëri ka myslimanë, atëherë unë nuk dua të shkoj në Europë”.

Ja postimi i plotë i Dom Gjergj Metës në Fb:

“Nëse është e vërtetë që Europa nuk na pranon, sepse në Shqipëri ka myslimanë, atëherë unë nuk dua të shkoj në Europë, sepse preferoj të kaloj jetën me miqtë e mi të zemrës me të cilet jam rritur, kam ndarë të mirën e të keqen, më janë gjendur e u jam gjendur, por të cilët shpallin një kredo të ndryshme nga e imja, se sa të jetoj me një hollandez, a gjerman, a francez me të cilin shpall të njëjten kredo.

Nëse në Europë nuk më pranojnë bashkë me fqinjin tim i cili shkon në xhami, refuzoj ofertën e vazhdoj jetën!

Dom Gjergj Meta”

loading...
Shkruar Nga
More from Redaksia

Femrat dhe sjellja në dashuri, sipas shenjës së horoskopit

Çdo grua në momentet e saj intime ka një pikë të dobët,...
Read More