Saranda zhgënjen turistët, këtë sezon ka plehra gjithandej…

Turistë të shumtë janë mbledhur këtë sezon në qytetin e Sarandës, vend i cili konsiderohet si një nga më të bukurit në Shqipëri dhe rajon.

Këtë herë, ndryshe nga vitet e tjera në këtë qytet të bukur, turistët kanë hasur pakënaqësi të shumta. Përveç rrugëve të ngushta dhe trafikut të tmerrëshëm të qytetit, ambjenti përreth është i tejmbushur me mbeturina. Me sa duket askush ska ndërmend ti boshatisë koshat në lagjet e qytetit.

Pyetja që shtrojmë është: “A do i rezistojë Saranda këtyre problemeve në pikun e sezonit turistik? Kujtojmë se vitin e kaluar ky qytet është frekuentuar nga rreth 700 mijë vizitorë nga më shumë se 100 vende të botës.

saranda62e84a92-d94d-4767-a03c-ac7c9b585749568f8f6f-b365-4924-830d-bc327d7b24c7a9b9672f-8526-4149-ba38-990a1b009c53d6bf4915-896c-429f-ba5f-ebeec9b82e21

 

Shkruar Nga
More from Redaksia

Oprah Winfrey, një nga gratë më të fuqishme në botë, pse zgjodhi të mos ketë fëmijë?

    Nuk ka debat që Oprah Winfrey është një nga gratë...
Read More